ویتال اسپری ۱۰ فرابس

شرکت فرابس با ۳۵ سال سابقه ، تنها شرکت تولید کننده پروتئین با منشاء شیر برای مصرف حیوانی در اروپا می باشد و تعهد دارد تمام مواد خام مورد نیاز دام را از بهترین تولید کنندگان اروپایی تهیده کند.

شرکت فرابس در تولیدات خود از دست آورد جدیدی تحت عنوان GMF استفاده می نماید که این مواد شامل :

  • گالاکتو الیگو ساکاریدهاویتال اسپری 10 فرابس

  • مانان الیگوساکاریدها

  • فروکتو الیگو ساکاریدها

 که به عنوان پری بیوتیک استفاده می شوند.

مواد تشکیل دهنده شیر خشک ویتال اسپری ۱۰ (فرابس) :

شیر پس چرخ شده (۱۰%)

پودر آب پنیر

پودرآب پنیر بدون لاکتوز

روغن گیاهی

پروتئین غلیظ شده آب پنیر

گالاکتوالیگوساکارید

مخمر غیر فعال شده

دکستروز

متیونین

لیزین

 

آنالیز شیر خشک ویتال اسپری ۱۰ (فرابس)

آنالیز شیر خشک ویتال اسپری

روش آماده سازی  ویتال اسپری ۱۰ ( فرابس ):

نسبت مخلوط سازی استاندارد افزودن یک کیلوگرم پودر در ۹-۸ لیتر آب گرم شده می باشد . بهترین دمای آب برای آماده سازی شیر خشک ویتال اسپری ۱۰ فرابس ۶۰-۴۵ درجه سانتی گراد می باشد . بهتر است ابتدا مقداری پودر ( شیر خشک ویتال اسپری ۱۰ فرابس ) را در یک سطل تمیز با یک تا دو برابر حجم آب مخلوط کرده و کاملاً بهم بزنیم تا محلول کاملاً یکنواخت و غلیظ حاصل شود . سپس با افزودن آب تا میزان ذکر شده بالا ، شیر آماده مصرف تهیه گردد . فاصله زمانی آماده سازی تا مصرف ، و درجه حرارت محیط دو عامل مهم کارآیی مطلوب شیر خشک ویتال اسپری ۱۰ فرابس می باشد به طوری که دمای شیر در هنگام خوردن گوساله از حدود ۴۰- ۳۷ درجه سانتی گراد نباید کمتر باشد .

روش مصرف  شیر خشک ویتال اسپری ۱۰ فرابس :

۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم از شیر خشک  ویتال اسپری ۱۰ (فرابس) را در یک لیتر آب گرم ۴۰ تا ۵۰ درجه ریخته و به مدت دو دقیقه خوب مخلوط کنید.

پس از رسیدن دمابه ۳۸-۳۹ درجه قابل استفاده می باشد.

وزن خالص ۲۵ کیلوگرم

تاریخ انقضاء یک سال پس از تولید (روی بسته درج شده است )

ویتال اسپری ۱۰ فرابس (جهت تغذیه دام)