یوپروتک ژن

یوپرو

پروبیوتیک اختصاصی نشخوار کنندگان

محصول پروبیوتیک شامل کنسانتره ای از مخمر زنده  :

  • ساکارومیسس سرویزیه ( Saccharomyces cerevisiae  )
  • عاری از ارگانیسم های دست ورزی شده ژنیتیکی (GMOs free)

ترکیبات یوپرو

  • ماده فعال : مخمر ساکارومیسس سرویزیه به میزان ۲*۱۰۱۲CFU /KG
  • حامل : کربنات کلسیم

مورد مصرف

  • نشخوارکنندگان

مقدار و نحوه مصرف

روزانه به ازای هر راس :

گاو شیرده                              ۵ تا ۱۰ گرم

گوساله پرواری                       ۴ گرم

گوساله شیرخوار                     ۲ گرم

میش و بز شیرده                    ۱ تا ۵/۱ گرم

بره وبزغاله                             ۰٫۵ تا ۱ گرم

خواص و اثرات

  • ثبات نوسانات pHشکمبه و کاهش خطر اسیدوزیس شکمبه ای
  • افزایش درصد چربی شیر
  • کاهش استرس های ناشی از واکسیناسیون و تنش های گرمایی
  • بهبود فعالیت سیستم ایمنی
  • بهبود تولید شیر و گوشت
  • تحریک فعالیت آنزیمی و هضم الیاف در شکمبه
  • کاهش لنگش

مکانیسم اثر

“یوپـرو ” مـحصول پروبیوتـیک تولید شده از مخمر ساکارومیسس سرویزیه می باشد که با افزایش مصرف اکسیژن در محیط شکمبه از رشد باکتری های هوازی مولد اسید ممانعت کرده  و احتمال اسیدوزیس را به شدت کاهش می دهد.این مخمر بر اساس  ویژگی منحصر به فرد ،سبب بهبود فعالیت آنزیمی دستگاه گوارش شده و در نتیجه سبب  بهبود هضم غذا می گردد. از سوی دیگر”یو پـرو ” با ارتقاء سطح ایمنی حیوانات سبب افزایش مقاومت آنها در برابر عوامل بیماری زا شده و خطر مرگ و میر ناشی از عفونت ها راکاهش می دهد. استفاده از این محصول در پرورش نشخوارکنندگان به طور موثری راندمان تولید را افزایش می دهد.

 

شرایط نگهداری یوپرو : در مکان خشک و دمای کمتر از ۲۵ سانتیگراد

بهترین زمان مصرف : تا ۱۸ ماه پس از تاریخ تولید

بسته بندی : بسته های سه لایه ۱ و ۱۰ کیلوگرمی