یوپرو
یوپرو
پروبیوتیک اختصاصی نشخوار کنندگان
محصول پروبیوتیک شامل کنسانتره ای از مخمر زنده :
- ساکارومیسس سرویزیه ( Saccharomyces cerevisiae )
- عاری از ارگانیسم های دست ورزی شده ژنیتیکی (GMOs free)
- ماده فعال : مخمر ساکارومیسس سرویزیه به میزان ۲*۱۰۱۲CFU /KG
- حامل : کربنات کلسیم
مورد مصرف
- نشخوارکنندگان
مقدار و نحوه مصرف
روزانه به ازای هر راس :
گاو شیرده ۵ تا ۱۰ گرم
گوساله پرواری ۴ گرم
گوساله شیرخوار ۲ گرم
میش و بز شیرده ۱ تا ۵/۱ گرم
بره وبزغاله ۰٫۵ تا ۱ گرم
خواص و اثرات
- ثبات نوسانات pHشکمبه و کاهش خطر اسیدوزیس شکمبه ای
- افزایش درصد چربی شیر
- کاهش استرس های ناشی از واکسیناسیون و تنش های گرمایی
- بهبود فعالیت سیستم ایمنی
- بهبود تولید شیر و گوشت
- تحریک فعالیت آنزیمی و هضم الیاف در شکمبه
- کاهش لنگش
مکانیسم اثر
“یوپـرو ” مـحصول پروبیوتـیک تولید شده از مخمر ساکارومیسس سرویزیه می باشد که با افزایش مصرف اکسیژن در محیط شکمبه از رشد باکتری های هوازی مولد اسید ممانعت کرده و احتمال اسیدوزیس را به شدت کاهش می دهد.این مخمر بر اساس ویژگی منحصر به فرد ،سبب بهبود فعالیت آنزیمی دستگاه گوارش شده و در نتیجه سبب بهبود هضم غذا می گردد. از سوی دیگر”یو پـرو ” با ارتقاء سطح ایمنی حیوانات سبب افزایش مقاومت آنها در برابر عوامل بیماری زا شده و خطر مرگ و میر ناشی از عفونت ها راکاهش می دهد. استفاده از این محصول در پرورش نشخوارکنندگان به طور موثری راندمان تولید را افزایش می دهد.
شرایط نگهداری یوپرو : در مکان خشک و دمای کمتر از ۲۵ سانتیگراد
بهترین زمان مصرف : تا ۱۸ ماه پس از تاریخ تولید
بسته بندی : بسته های سه لایه ۱ و ۱۰ کیلوگرمی