دی پرو
پروبیوتیک با عملکرد دفاعی
محصول پروبیوتیک حاوی اسپورهای مقاوم به حرارت :
- باسیلوس لیکنی فورمیس ( Bacillus licheniformis )
- باسیلوس سوبتیلیس (Bacillus subtilis )
- عاری از ارگانیسم های دست ورزی شده ژنیتیکی (GMOs free)
ترکیبات
- ماده فعال : اسپور باسیلوس لیکنی فورمیس به میزان ۶*۱۰۱۲CFU /KG
- اسپور باسیلوس سوبتیلیس به میزان ۶*۱۰۱۲ CFU / KG
- حامل : لاکتوز
موارد مصرف
- گوساله
- بره
- بزغاله
- گاو شیری ( در شرایط استرس )
مقدار و نحوه مصرف
- ۵ تا ۱ گرم به ازای هر راس گوساله شیرخوار در روز
- ۱۲۵ تا ۲۵۰ گرم در ۱۰۰۰ لیترشیر یا جایگزسن های شیر
- ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم در یک تن استارتر گوساله و بره
- ۳ تا ۵ گرم در شرایط استرس به ازای هر راس گاو شیری
خواص و اثرات دی پرو
- کاهش تلفات ناشی از باکتری های پاتوژن گرم مثبت وگرم منفی روده ای
- کاهش چشمگیر باکتری های پاتوژن در دستگاه گوارش
- بهبود ضریب تبدیل خوراک
- بهبود عملکرد سیستم ایمنی
- مقاوم به دمای پلت شده ( تا دمای ۹۵ درجه سانتیگراد )
مکانیسم اثر
دی پرو مـحصول پروبیوتـیک بر پایه دو سویه باسیـلوس با توانایی بالای تولید اسـپور می باشد. باکتری های این محصول به راحتی دمای پلت شدن و شرایط موجود در دستگاه گوارش حیوانات را تحمل کرده و پس از رسیدن به روده جوانه زده و فعال می شود. متابولیت های تولیدی این باکتری ها با تحریک سیستم ایمنی سبب افزایش مقاومت در برابر بیماری ها شده و از سوی دیگر با تولید آنزیم ، سبب افزایش هضم پذیری خوراک می گردد. باکتریوسین های تولید شده توسط این باکتری ها ، با اعمال اثرات ضد میکروبی سبب افزایش مقاومت در برابر بیماری ها و افزایش راندمان تولید می گردند.
شرایط نگهداری دی پرو : در مکان خشک و دمای کمتر از ۲۵ سانتیگراد
بهترین زمان مصرف : تا ۲۴ ماه پس از تاریخ تولید
بسته بندی : بسته های سه لایه ۱ و ۱۰ کیلوگرمی