دی پرو

دی پروتک ژن

دی پرو

پروبیوتیک با عملکرد دفاعی

محصول پروبیوتیک حاوی اسپورهای مقاوم به حرارت :

  • باسیلوس لیکنی فورمیس ( Bacillus licheniformis )
  • باسیلوس سوبتیلیس (Bacillus subtilis )
  • عاری از ارگانیسم های دست ورزی شده ژنیتیکی (GMOs free)

ترکیبات

  • ماده فعال : اسپور باسیلوس لیکنی فورمیس به میزان ۶*۱۰۱۲CFU /KG
  • اسپور باسیلوس سوبتیلیس به میزان ۶*۱۰۱۲ CFU / KG
  • حامل : لاکتوزدی پرو

موارد مصرف

  • گوساله
  • بره
  • بزغاله
  • گاو شیری ( در شرایط استرس )

مقدار و نحوه مصرف

  • ۵ تا ۱ گرم به ازای هر راس گوساله شیرخوار در روز
  • ۱۲۵ تا ۲۵۰ گرم در ۱۰۰۰ لیترشیر یا جایگزسن های شیر
  • ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم در یک تن  استارتر گوساله و بره
  • ۳ تا ۵ گرم در شرایط استرس به ازای هر راس گاو شیری

خواص و اثرات دی پرو

  • کاهش تلفات ناشی از باکتری های پاتوژن گرم مثبت وگرم منفی روده ای
  • کاهش چشمگیر باکتری های پاتوژن در دستگاه گوارش
  • بهبود ضریب تبدیل خوراک
  • بهبود عملکرد سیستم ایمنی
  • مقاوم به دمای پلت شده ( تا دمای ۹۵ درجه سانتیگراد )

مکانیسم اثر

دی پرو مـحصول پروبیوتـیک بر پایه دو سویه  باسیـلوس با توانایی بالای تولید اسـپور می باشد. باکتری های این محصول به راحتی دمای پلت شدن و شرایط موجود در دستگاه گوارش حیوانات را تحمل کرده و پس از رسیدن به روده جوانه زده و فعال می شود. متابولیت های تولیدی این باکتری ها با تحریک سیستم ایمنی سبب افزایش مقاومت در برابر بیماری ها شده و از سوی دیگر با تولید آنزیم ، سبب افزایش هضم پذیری خوراک می گردد. باکتریوسین های تولید شده توسط این باکتری ها ، با اعمال اثرات ضد میکروبی سبب افزایش مقاومت در برابر بیماری ها و افزایش راندمان تولید می گردند.

 

شرایط نگهداری  دی پرو : در مکان خشک و دمای کمتر از ۲۵ سانتیگراد

بهترین زمان مصرف : تا ۲۴ ماه پس از تاریخ تولید

بسته بندی : بسته های سه لایه ۱ و ۱۰ کیلوگرمی